Blijf op de hoogte

Nieuws

 

 

 

 

 

 

Evangelie van Vrede

door

Dr. Jim Richards

Verschijnt november 2013

 

 

 

 

 

 

 

God Is Niet Boos

Op Jou

door

Joyce Meyer

Verschijnt december 2013

John Bevere

Reinhard Bonnke

Kim Clement

Don Colbert

John Bevere

 

John Bevere heeft een interna-tionale bediening waarin hij o.a. duizenden bevrijd heeft zien worden van de gevolgen van aanstoot nemen.

 

Hij is een populaire prediker vanwege zijn krachtige, compromisloze boodschappen. Hij woont met zijn vrouw Lisa en vier zonen en Orlando, Florida.

Valstrik Van De Duivel

Je reactie bepaalt Je toekomst

 

John Bevere

 

ISBN 978-90-74115-78-0

NUGI 707

Prijs: € 18,95

(Herziene Uitgave)

Valstrik Van De Duivel

 

Dit boek ontmaskert een van satans grootste valstrikken om gelovigen buiten de wil van God te brengen: AANSTOOT!

 

De meeste mensen die in deze valstrik terecht gekomen zijn, zijn zich daar niet eens van bewust. Iedereen moet deze valstrik echter kennen. De kwestie is niet of er aanstoot zal komen maar hoe men op aanstoot zal reageren.

 

Sta niet toe dat de zonden of fouten van iemand anders uw relatie met God beïnvloeden!

 

Stel uzelf de volgende vragen:

 

  * voelt u zich gedreven uw kant van het verhaal

     te vertellen?

  * Strijdt u tegen achterdochtige gedachten?

  * Laat u pijnlijke gebeurtenissen uit het verleden

     steeds weer toe in uw gedachten?

  * Bent u uw hoop kwijt door iets wat iemand u

     heeft aangedaan?

 

Dit boek toont aan dat de gelovige de verantwoorde

lijkheid heeft om aan de slachtoffermentaliteit te ontsnappen en vrij van aanstoot te blijven.

Reinhard Bonnke

 

In grote delen van de wereld heeft de naam Reinhard Bonnke geen introductie nodig.

Zijn reputatie gaat voor hem uit en opent deuren die voor de meeste mensen gesloten zijn.

Zijn gigantische campagnes, die door miljoenen bijgewoond worden en waarin miljoenen Christus als Redder ontvangen, zijn illustraties van wat God kan doen door hen die luisteren en gehoorzamen. Hij is een man met slechts één doel: de hel plunderen om de hemel te bevolken.

 

Reinhard Bonnke is in 1940 in Duitsland geboren. Hij kwam op negenjarige leeftijd tot geloof  in Christus en in 1967 bracht Gods roeping voor het zendingsveld hem naar Lesotho, een klein land in Zuid-Afrika. Daar gaf  God hem een visioen van een ‘bloedgewassen’ Afrika, wardoor zijn leven radicaal veranderde. Hij wist dat hij het evangelie moest verkondigen overal waar God hem zou leiden en daarvoor richtte hij Christ for all Nations op. Meer dan dertig jaar later heeft het team van CfaN overal in de wereld campagnes gehouden, 185 miljoen boeken in 138 talen gepubliceerd en talloze leiders getraind om in de kracht van de Heilige Geest te evangeliseren. CfaN, nu gevestigd in Orlando, Florida, is rechtstreeks verantwoordelijk voor meer dan 42 miljoen geregistreerde beslissingen voor Christus in de afgelopen 6 jaar.

Ervaringen Met God

 

12 waargebeurde verhalen die inspireren om grote dingen voor God te doen.

 

Reinhard Bonnke

 

ISBN 90-74115-44-5

NUR 707

Prijs: € 17,95

Ervaringen Met God

 

Onze dromen zijn,

net als de onschuld van een kind,

erg broos – prachtig om naar te kijken,

maar gemakkelijk kapot te maken.

 

Maar God is groter dan dromen, sterker dan angst en hoger dan welke verwachting ook.

Ervaringen met Gods Kracht bevat dramatische, geloofsopbouwende, waargebeurde verhalen over gewone mensen uit de hele wereld.

Mensen zoals u, bij wie God buitengewone werken deed, ondanks vervlogen dromen, mislukkingen en zwakheden. Zijn genade wordt vrijelijk gegeven!

 

Het zal u ontroeren…

Het zal u inspireren…

Het zal u uitdagen…

Om nog grotere werken voor God te doen!

 

“ God zal verbazingwekkende dingen doen door iedereen die bereid is Zijn Woord oprecht te geloven. Reinhard Bonnke is een geweldige man van God. Die met dit boek Ervaringen met Gods Kracht bij mensen een passie zal losmaken om onverstelbaar grote dingen voor God te doen.”

Kim & Jane Clement

 

Kim Clement is bekend vanwege zijn bediening als profeet en muzikant, componist en zanger. Zijn diensten zijn uniek en dramatisch, vanwege de sterke gaven van de Geest  die door hem werken. Hij woont in Amerika met zijn vrouw Jane en hun vijf kinderen.

 

Voor meer informatie zie:

 

www.kimclement.com

Gek Of Niet

Ik Hoor Van God

 

Kim Clement

 

ISBN 978-90-74115-63-6

NUR 707

190 blz

Prijs: € 17,95

Gek Of Niet - Ik Hoor Van God

Geheimen van het Verstaan van Gods Stem

 

Het is waar: ook jij kunt God horen!

Misschien is het feit dat God met jou wil praten wel het best bewaarde geheim!

Al enkele decennia lang geeft Kim Clement de dingen die hij van God heeft gehoord met grote accuratesse aan individuen, kerken en naties door.

Gek of niet – ik hoor God! is als een persoonlijk gesprek met een van de bekendste profeten in de wereld. Kim verlangt er naar om Gods Koninkrijk te bevorderen door christenen de geheimen van het horen van Gods stem door te geven. Ook in de wereld schenk men aandacht aan zijn uitspraken en wordt hij door veel politici, zakenmensen en beroemdheden als profeet erkend.

Dit boek over het leven, de lessen en de uitspraken van een moderne profeet, zal je leven totaal veranderen, vooral na het lezen van de profetieën die al zijn uitgekomen, zoals over:

 

  •11 september 2001

  •de orkaan Katrina

  •de gevangenneming van Sadam Hussein

 

Leer hoe ook jij Gods stem op aarde kunt zijn!

 

Kim Clement brengt hoop aan mensen en aan naties door middel van zijn televisie-optredens, concerten en conferenties. Kim’s ‘Secrets’-avonden in Hollywood geven zijn unieke, actuele bediening weer, met een mix van muziek en profetische uitingen en openbaringen. Kim en zijn vrouw Jane komen oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en wonen momenteel met hun vijf kinderen in Californië.

Dr. Don Colbert

 

Dr. Don Colbert, huisarts sinds 1987, is de auteur van (Amerikaanse) bestsellers zoals ‘What would Jesus eat?’, ‘Toxic Relief ‘, ‘Walking in Divine Health’ en ‘The Bible Cure Booklet Series’. Hij schrijft maandelijks kolommen voor Charisma magazine en Joyce Meyer’s Partners magazine.

 

Dr. Colbert ontwikkelde zijn eigen vitaminenlijn, ‘Divine Health Nutritional Products’, en is de Gastheer, samen met zijn vrouw Mary, van de nationale talkshow ‘Your Health Matters’.

Hij is een veelgevraagde spreker voor conferenties en seminars.

Hij woont in Orlando in Florida..

Dodelijke Emoties

 

Ontdek het verband tussen geest, ziel en lichaam dat kan genezen of doden.

 

Dr. Don Colbert

 

ISBN 978-90-74115-69-8

Pocket 256 blz

NUR 809

Prijs: € 18,95

Dodelijke Emoties

 

STRESS, BOOSHEID, ANGST, BEZORGDHEID EN DEPRESSIE –

 

Elke negatieve emotie kan een tikkende tijdbom worden

Vernietigende emoties hebben giftige effecten op het lichaam en resulteren in een hele reeks van chronische ziekten: hoge bloeddruk, reuma, multiple sclerose, prikkelbare darmsyndroom en zelfs bepaalde soorten kanker. De waarheid is dat u misschien jaren van uw levensverwachting afhaalt en uzelf van de gezondheid berooft waar u hard voor heeft gewerkt.

 

In Dodelijke Emoties toont Dr. Don Colbert niet alleen aan welk deze vernietigende gevoelens eventueel kunnen zijn, maar ook waar ze vandaan komen en hoe ze zich manifesteren. U hoeft niet aan uw emoties overgeleverd te zijn. Door aandacht te schenken aan vier gebieden die essentieel zijn voor iemands welzijn

- waarheid, vergeving, blijdschap en vrede -  toont Dr. Colbert hoe u dodelijke emoties kunt overwinnen en gezondheid kunt vinden, zowel voor uw lichaam als voor uw ziel en geest.

 

Met medisch onderzoek, gezond verstand en spiritueel inzicht, gebaseerd

op bijbelse normen, helpt Dr. Don Colbert u om strategieën te ontwikkelen voor het omgaan met de problemen van het leven, op gezonde manieren die nuttig zijn voor uw hele wezen.